Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


MÁTRIX KÉT PONTOS TECHNIKA

2013.02.06

  KVANTUM MÁTRIX

 

A hagyományos fizikai ismeretekből kiinduló kvantum fizikán alapuló folyamatosan fejlődő technikával dolgozva egyéni blokkok, emóciók, hiedelmek, szuggesztiók, téves gondolatminták kioldásával foglalkozunk.

images78797.jpg

 

Életünket fóbiák, félelmek, hiedelmek, szuggesztiók, emóciók tömkelege határozza meg. Energiánk és figyelmünk 80-90 %-át ezek kötik le nap mint nap.  Mit jelent ez pontosan? 

Cselekedeteinket, szavainkat, reakcióinkat, korábbi események mintájára éljük át újból és újból abban az esetben, ha nem oldjuk fel ezeket a blokkokat magunkban. Van hogy sikerül egyedül, van amikor nem. Abban az esetben, ha nem engedtük el a neheztelést, haragot, dühöt, bűntudatot, aggodalmakat, rossz érzéseket, akkor mázsás teherként cipeljük a batyunkat és idővel pakolunk még hozzá, ne legyen oly könnyű a haladás. :-) Amikor sokáig tart ez az állapot, betegségeket von maga után. Minél mélyebb a lelki lenyomat, annál súlyosabbakat. Ha megértjük hogy ezekre már rég nincs szükségünk, akkor elkezdünk azon gondolkodni hogyan is szabaduljunk meg tőlük. 

 

Miért jó, ha elengedjük az életünket hátráltató energiákat? Mert akkor képesek leszünk arra fókuszálni amire valójában kéne, tudunk energiát adni azoknak a dolgoknak amire szükségünk van, a nagy mértékű fejlődésről már nem is beszélve. :-)

 Pénz, szerelem, munka, család, karrier, életcél,  mind-mind olyan területek ahol a kiteljesedés lehetőségének útjában állunk, mi magunk. Gondold végig, milyen jó is volna ha ezek a minták nem húznának vissza és nem kéne széllel szemben haladnod, hanem ugyanaz a szél hátulról támogatna utadon. 

 Sok módszer létezik amivel ezt megteheted. Kineziológia, EFT, SVT, Prána, Szellemgyógyászat, Reiki, stb...

 Mi egy olyat ajánlunk, ami minddel összefér, nem mond ellent egyiknek sem, akár magában akár a többivel kiegészítve gyökeres változást hozhat az adott témában.

 

 Időpont: Egyéni kezelésre előzetes egyeztetés útján lehet jelentkezni. Időtartma 1  óra, gyakorisága a befogadó/feldolgozó képességének és a választott téma "mélységének" függvénye. A lélek pontosan tudja hogy mikor mire van szüksége, rábízzuk a választást, hogy miből mennyit igényel.

 

Ára: 10.000 Ft.-/ fő

 Elérhetőség: cs.spirit@citromail.hu

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.