Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Hangolódás

2013.02.06

A spiritualitás nem egyszerűen érdeklődés, hanem életminőség. Nem feltétlenül az ezoterikus tudományok elemzését jelenti.
Minden egyes ember spirituálisan él akkor, amikor létezését egy magasabb összefüggésből vizsgálja, felismeri tudatos működése és életének meghatározó szereplői, eseményei közötti kapcsolatok rendszerét, önmaga és a világ látható/láthatatlan megnyilvánulásainak egységét.
 
A hangolódás egy olyan szituáció, amikor két ember között létrejön egy finom, mediális kapcsolat. A kérdező ösztönösen megnyitja, olvashatóvá teszi aurája információs mezejét a hangolódó számára, aki a képi és verbális szimbólumok alkotta üzenetet közvetíti a kérdést feltevő felé.
 
Tudatalattink számtalan – a tér-idők tapasztalásai alatt felhalmozott –  mintát őriz, amelyek a jelen szerepszemélyiségünk tanulási útján felvett benyomásokkal együtt egyedi hitrendszerekké alakulnak bennünk. Ezek inspirálják egyéni válaszreakcióinkat problémamegoldásainkban. E hitrendszerek sokszor inkább téveszmék, amelyek múltja félelem-tapasztalásokban gyökerezik. Amikor sztereotípiákból táplálkozó válaszokat keresünk, nem sikerül megoldanunk személyes kérdéseinket. Felül kell emelkednünk önmagunkon ahhoz, hogy érzelmi testünk gyógyulása bekövetkezzék.
 
A hangolódás 1,5-2 órás időtartama alatt a következő felismeréseket tesszük:
 
·         felfedezzük életutunk árnyékmintáját, azt a negatív kódot, törekvést, amely minduntalan hasonló drámákba sodor bennünket
·         megértjük a „szerep feletti szerepek” sorát, amelyekkel tévesen azonosulunk, s amelyek elválasztanak eredendő énünk kiteljesedésétől
·         ráébredünk életünk történéseiben a saját felelősségünkre, arra, hogy életkörülményeink, kapcsolataink teremtésének mi magunk vagyunk a kulcsa
·         konkrét élethelyzetek elemzését végezzük   
·         válaszokat, gyakorlati tanácsokat kapunk amelyek megnyitják a szabad, pozitív teremtés útját életünkben
 

Amennyiben kutatod létezésed összefüggéseit és érdekel a fenti módszer, úgy keresd Bán Andreát a 06209/250-278-as telefonszámon!