Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A Vonzás Törvényének nem tudatos irányítása

2013.02.06

Ne keseredj el, ha nem sikerül tudatosan használni a vonzás törvényének lehetőségeit úgy ahogy azt a könyvek írják, de legyél tisztában azzal hogy miért!!!!!

 

Gyakori gondolatmintákat pörgetünk elménkben nap mint nap, ezeket jó volna első körben felülprogramozni. Hiába is szeretnénk nagy házat, jó autót, szuper csajszit feleségnek, nem fog menni. :-) Az ilyen tipikus gondolatmintákból párat megmutatunk:

 

-        

ú   úgysem sikerül (vegyünk lottót úgyse nyerünk)

 

-         másnak működik, de nekem nem (titok könyv terjesztése)

 

-         én hiába szeretném, ha a többiek nem (biztos le fognak húzni a negatív energiáikkal)

 

-         nem érdemlem meg /na majd pont Nekem, majd pont én/ (szerelem- majd pont rám fog nézni a másik, majd pont én nyerem meg a tombolát, majd pont engem választanak ki a legjobb pozícióra)

 

-         mindenki  Velem akar kibabrálni / világ ellenem van / senki sem ért meg (hiába mondom nekik hogy mi a jó, nem hallgatnak rám, hát akkor én se csinálok semmit, úgyse lehet a másikon segíteni, meg se próbálom)

 

-         már annyiszor próbáltam és nem igazán ment (mert nem voltál tisztában a buktatókkal, a göcsökkel, az akarommal)

 

-         AKARAT  - akarattal nem megy, ez a legnagyobb blokk!!!! Ez pontosan azt jelenti, hogy TE akarod irányítani az egész folyamatot. Ide elég egy vágy, egy lehelet finom kívánság.

 

 

és akkor jön az érzés:  elegem van, nem csinálok én semmit

nagyon jó, ennek örülünk megérkeztél……..na végre feladod!!!

ekkor elengeded magad és még ha csak egy pillanatra is, átadod az irányítást VÉGRE az Univerzumnak. szuper! (a gyermek kér és kap)

 

Ez az egész a teremtő képességünk felé az egyik lépés. Megértem a működési elvét, aztán elkezdem gyakorolni mint gyermek a korcsolyázást (nem keseredek el ha elsőre nem sikerül), emellett a tudatszintemet is emelem /itt az ego megértésére gondolok és annak kiiktatására a hétköznapokból, meditáció, stb/ illetve vannak még olyan blokkjaink amiket évek alatt begyűjtöttünk, ezeket ajánlott oldani. (sok technika van erre, számunkra a kvantum mátrix mindközül a kedvenc, de lehet mást is választani). Minden szinten szükséges a fejlődés, az egyik nélkül a másik sem biztos hogy úgy működik ahogy szeretnénk.

 

Ne add fel, csak próbáld másképp!

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.